Ilmansuodattimen vaihtoväli

Ilmansuodattimen vaihtoväli on 25000 – 50000 kilometriä. Jos ajat 10000 km vuodessa, tulisi ilmansuodatin vaihtaa 2,5 – 5 vuoden välein. Nämä ovat kuitenkin vain yleisiä suosituksia. Jokainen tapaus tulee tutkia erikseen. On mahdollista että joudut vaihtamaan sen ennen edellä mainittuja matkamääriä, jos asut pölyisellä alueella. Suodattimen vaihtamisajankohdasta ei ole tarkkoja määrityksiä. Monet valmistajat ovat jättäneet päätöksen automekaanikon kontolle.

Pyydä tarjous ilmansuodattimen vaihdosta

Mitä voin tehdä, jotta se kestää mahdollisimman pitkään?

Puhdista se usein

Jos autossasi on turboahdin, sinun on vaihdettava ilmansuodatin useammin. Voit säästää rahaa puhdistamalla suodattimen usein tai rajoittamalla turboahtimen kytkentätaajuutta. Pyydä lisätietoa autohuollosta.

Vältä ajamista pölyisellä tiellä

On parasta välttää teitä tai alueita joissa on paljon lika ja pölyä ilmassa. Tämä vähentää suodattimeen pääsevien lian ja pölyn määrää. Jos et voi välttää pölyä, pyydä autohuollolta vinkki, voiko autoosi asentaa esisuodattimen tai muun apulaitteen, joka suojelee paremmin autoasi.

Tarvitseeko autosi uuden ilmansuodattimen?

Helpoin tapa vaihtaa auton ilmansuodatin on on kilpailuttaa lähelläsi olevat autohuollot. Alla olevan linkin kautta pääset lomakkeeseen, jolla saat kerralla parhaiden autohuoltojen hinta-arviot helposti sähköpostiisi. Palvelun käyttö on ilmaista. Säästä aikaa ja rahaa jättämällä tarjouspyyntö alla olevan linkin kautta:

Jätä tarjouspyyntö ilmansuodattimen vaihdosta