Sytytystulppien vaihto hinta

Sytytystulppien vaihdon hinta riippuu muutamasta eri tekijästä. Tässä artikkelissa käymme läpi mitä sytytystulppien vaihto maksaa, mikä on sytytystulppien vaihtoväli, mitä oireita vialliset sytytystulpat aiheuttavat ja miten voit vaihtaa ne itse.

Sytytystulppien vaihdon kustannukset

Helpoin tapa selvittää sytytystulppien vaihdon hinta on kilpailuttaa lähelläsi olevat autohuollot. Alla olevan linkin kautta pääset lomakkeeseen, jolla saat kerralla tärkeimpien autohuoltojen hinta-arviot helposti sähköpostiisi. Palvelun käyttö on ilmaista. Säästä aikaa ja rahaa. Jätä tarjouspyyntö alla olevan linkin kautta:

Katso paras hinta sytytystulppien vaihdolle

Sytytystulppien hinnat

Sytytystulppia saa edulliseen hintaan. Hinnat vaihtelevat merkistä riippuen 3 €-15 € kappale. Ota huomioon, että sytytystulpat kannattaa yleensä vaihtaa kaikki kerralla. Jos autossasi on 4 sytytystulppaa, niiden hinta olisi 12 € – 60 €. Jos sytytystulppia on kahdeksan, hinta olisi kaksi kertaa suurempi. Varmista varaosia ostaessa, että ne ovat sopivia autossasi olevaan moottoriin.

Sytytystuplan vaihto hinta

Miksi kannattaa käyttää laadukkaita sytytystulppia?

Säästämällä muutaman euron huonolaatuisissa sytytystulpissa, kulusi saattavat kasvaa muilla alueilla. Huonolaatuiset sytytystulpat voivat kasvattaa polttoaineen kulutusta, alentaa moottorin tehoa, aiheuttaa epätasaista moottorin käyntiä ja moottorin käynnistys ei välttämättä toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki tämä rasittaa moottoria, ja voi tulevaisuudessa aiheuttaa muita ongelmia ja yllättäviä kulueriä. Laadukkaalla varaosilla moottorin hyötysuhde paranee samoin kuin polttoainetehokkuus kilometriä kohden.

Sytytystulppien vaihdon hinta autohuollossa

On suositeltavaa käyttää ammattilaista sytytystulppien vaihtamiseen. Työn hinta riippuu käytettävistä varaosista, tulppien määrästä ja autohuollon hinnoista. Sytytystulppien vaihdon hinta on yleensä noin 170 €. Halvimmillaan voit saada työn tehtyä jopa hintaan 50 €. Varaosien osuus on noin 50% hinnasta ja työn osuus toiset 50%. Saat tarkan hinnan ilman sitoumusta alla olevan linkin kautta

Pyydä tarjous sitoumuksetta- Sytytystulppien vaihto

Kuinka kauan sytytystulppien vaihtamiseen menee aikaa?

Nelisylinterisen moottorin sytytystulpat voit vaihtaa tunnissa. Työnä se vaikuttaa kohtalaisen yksinkertaiselta, mutta todellisuudessa siinä pitää ottaa huomioon monta eri asiaa. Mikä parasta, tunnin työllä voit parantaa ajoneuvon suorituskykyä huomattavasti.

Miten vaihdan sytytystulpat itse?

Yksinkertaiset ohjeet siitä, miten se tehdään

  1. Avaa nokkapelti ja poista muovinen kansi moottorin päältä
  2. Puhdista alue roskista ja liasta. Voit käyttää pyyhettä, paperia tai puhallinta puhdistamiseen.
  3. Irrota ensimmäisen sytytystulpan johto. Vaihda sytytystulpat yksitellen, jotta et kytke vahingossa johtoja väärässä järjestyksessä.
  4. Poista vanha sytytystulppa siihen tarkoitetulla työkalulla ja asenna uusi sen tilalle.
  5. Irrota seuraavan sytytystulpan johto ja vaihde tulppa uuteen. Toista nämä vaiheet kunnes olet vaihtanut kaikki sytytystulpat.

Miksi kannattaa käyttää ammattilaista sytytystulppien vaihtamiseen?

Auton moottori on monimutkainen kokonaisuus ja virhe esimerkiksi kaapelien järjestyksessä, voi aiheuttaa paljon ongelmia. Sytytystulppien vaihto vie aikaa ja erityisesti uudemmissa autoissa tarvitaan asiantuntemusta, koska moottorista on usein purettava useita komponentteja ennen kuin sytytystulppiin päästään käsiksi. Joissakin ajoneuvoissa ne ovat usein piilossa syvällä moottorikatteiden ja muiden osien alla. Mutta koska niiden toiminta parantaa ajoneuvon suorituskykyä ja polttoainetaloutta, on työ vaivan ja hinnan arvoista.

Helpointa on kilpailuttaa autohuollot ja valita niistä sinulle sopivin vaihtoehto. Loppujen lopuksi sytytystulpat kestävät pitkän aikaa, eikä sinun tarvitse murehtia asiasta sen enempää.

Sytytystulppien vaihto: Kilpailuta täällä ja löydä paras vaihtoehto